среда, 16 декабря 2015 г.

china Spyderco Bowie

Вчора, не зважаючи на всі козні Укрпошти, нарешті доїхала чергова цяцька - добрий ножака по мотивам Spyderco Slysz Bowie ~ C186TI. Дуже свого часу хотілось оригінал, але трохи не реальна по міркам пересічного громадянина України ціна, кусалась навіть при курсі 8 гривнюків за доЛЛяр.
І тут, о диво, Dicoria з місяць тому виставляє чудово зроблену репліку Техно і по дуже "вмєнятельной ценє" близько 49 доллярів. Але оригінал Техно в мене вже є, тому тільки і бовкнув - жаль, що не Боуі :) і рівно через день Дікорія викладає репліку Боуі :) , мабуть почули. Тепер залишилось тільки Фаріда дочекатись :).
Ножик був замовлений одразу і без вагань. Нормальні матеріали (Д2, ТС4) і по фото адекватна якісь. І що найбільше імпонувало, це відсутність павучків на написів Спайдерко.
Ну тепер "сосбсно" до справи. Перші враження - тверда четвірка за виконання. Оригіналу в руках не тримав, тому буду порівнювати з найближчим родичем - Техно. Стоунвош на клинку та руків'ї трохи не звичний...якби описати, ніби трохи заполірований, що дає дивний вигляд, ніби покритого захисним лаком.
"дьявол в деталях": кінцівки дротяної кліпси не заточені. На запірній частині фрейму і вирізі під фрейм, грубо оброблена поверхня.
Трохи дивує обробка стоунвош на гвинтах та самій кліпсі. На Техно такого нема і дивиться краще. Тим більше, гвинти зі стоунвошем втратять всій лоск при першій же розбірці ножа. Спуски РК виведені непогано, я на лімітованих Бенчах бачив набагато гірші, але на кінчику вістря асиметрія помітна. Та загалом, для ножа за 58,99$, враховуючи використані матеріали, то я вже більше докопуюсь.
Далі - просто фото






















Комментариев нет:

Отправить комментарий